NYHETSBREV FEBRUARI

NYHETSBREV FRÅN MUSIKCENTRUM SYD - FEBRUARI 2024

Nu återkommer vår populära musikbranschlunch med möten och nätverkande för våra medlemmar och externa aktörer. Det första eventet för 2024 har temat Jazz & jazzmusiker i Öresundsregionen. Vilka arbetssätt, möjligheter och utmaningar har jazzmusiker, arrangörer, skivbolag etc idag och framöver? Hur har jazzen i regionen utvecklats genom åren och hur ser vägen framåt ut? Dagen till ära ser vi också på hur det ser ut på jämställdhetsfronten inom jazzen i regionen. Håll utkik efter programuppdateringar! Är du verksam inom jazzen i södra Sverige så är det här din dag!

På plats finns ett gäng som påverkar och har påverkat regionens jazzscen i många år. de kommer att hålla 15 minuters “talks” med efterföljande Q&A. Ni får dessutom chansen att “Fika with international independent music business people” via vårt onlinekoncept.

Det finns även möjlighet till att nätverka med ett gäng utställare inom jazzgenren. Håll utkik för uppdateringar om vem som kommer.

Vi tänker oss att dagen ska kunna ge en push för samarbeten i Öresundsregionen och södra Sverige men också med övriga Europa och overseas.

Vi serverar lunch och kaffe till det facila priset av 40 kronor. Betalning sker på plats via swish.

DATUM: 8 MARS 2024

TID: 12:00 - 16:00

PLATS: REHAB KULTUR - SPÅNEHUSVÄGEN 83

50 PLATSER FINNS TILLGÄNGLIGA, SÅ OSA NU FÖR ATT SÄKRA DIN PLATS! ÖPPET FÖR HELA MUSIKBRANSCHEN

Ej medlem ännu? Bli medlem här—->

ANMÄL DIG HÄR!



Spana in hela våren här—>

Workshoppar och aktiviteter är öppna och kostnadsfria för dig som är medlem, musikbranschmedlem och i mån av plats även dig som är medlem i en annan centrumbildning. Om du inte är medlem så kostar det en slant och du swishar på plats. Begränsat antal platser.

 

Den 15/2 åker vi tillKrakow och nätverkar med vårt projekt Baltic Artists in Development! Vi tar med oss 3 medlemmar som är med och tar fram nya idéer och kunskap för den oberoende musikbranschen. I maj 2025 presnterar vi utvalda koncept och prototyper på Tallinn Music Week.

Läs mer på projektets webbsida här—>

 

Den 27/8 spelar vi också in nya konsertvideos med tre Musikcentrum Syd medllemmar på Ravinen i Båstad.