Musikbranschlunch 6 mars

Senaste lunchen i december 2022. Foto: Carolina Wiehe Welroos

Musikbranschlunch 6 mars

***FULLBOKAT***

Tid: Måndag 6 mars kl. 12.00-14.00
Plats: The Cowgirl Gallery, Falkenbergsgatan 4 A, Malmö.

Nu är det dags för årets första musikbranschlunch! Den hålls precis som senast på Cowgirl Gallery men på allmän begäran har vi utökat tiden till kl. 12-14. Vi bjuder på vegetarisk lunch och denna gång även kaffe!

Precis som sist står mingel, inspiration och nya möten i centrum för träffen och två specialgäster kommer att prata kort om sin verksamhet och pågående projekt.

Karin Turesson är artist, musiker och låtskrivare. Hon har spelat med många svenska artister (Annika Norlin, Nina Persson, Tingsek, Robyn m fl) och skriver nu egen popmusik under artistnamnet Sunstroke Rain. Hon är också med i The Global Network for Women Music Producers.

På musikbranchlunchen kommer hon att berättar om sitt soloprojekt och om nätverket Producers program.

Love Cerda Ojensa är Senior Label Manager på Aloaded, ett full servicebolag som förutom digital distribution även erbjuder fysisk produktion och distribution, promotion, synk, merch on demand och förlagsverksamhet. I sin roll som Senior Label Manager arbetar Love med några av Skandinaviens största independentartister- och labels men även med mindre up-and-coming och spännande akter och smala genrespecifika labels. Han har mångårig erfarenhet av den oberoende musikbranchen, främst från distributionbolag men även som producent och dj, han har även startat och drivit egna skivbolag.

Love kommer tala om en musikbranch i ständig förändring, fördelarna av att som artist vara independent och hur han och ALOADED jobbar med artister och labels.

Lunchen är gratis och öppet för alla med en fot i den lokala musikindustrin, men föranmälan krävs. 

Fick du inget bekräftelsemail? Då är allt som det ska! Tyvärr skickas ingen bekräftelse från det här formuläret. Men var inte orolig, har du fyllt i så är du med på listan. Har du fått förhinder? Maila och berätta till carolina.wiehewelroos@musikcentrumsyd.se så att någon annan kan få din plats.

Välkommen!